marți, 17 aprilie 2012

Carti digitale in Biblioteca Facaeni

Incepand cu luna aprilie 2012, Biblioteca comunala din Facaeni pune la dispozitia utilizatorilor primele 5 e-Book-uri.
Ce este un eBook? EBook (Electronic Book) este un fisier electronic digital ce contine textul si imaginile unei carti. Un eBook poate fi citit atat pe calculator, laptop, tableta etc. Este o carte care se poate citi pe calculator, o carte in format electronic.

1. Cartea Serbărilor Şcolare. 15 scenete, 70 de poezii şi 21 de cântece pentru serbări la clasele I–VIII, de Vasile Poenaru.

"Aceasta carte s-a nascut ca raspuns la numeroase solicitari venite pe adresa Editurii inca din anul 1990 din partea cadrelor didactice. Lucrarea ofera material pentru sapte serbari:- Serbarea Abecedarului;- Serbarea de Ziua Copilului; - Serbarea de sfarsit de an scolar; Serbarea de Ziua Nationala; - Serbarea de Craciun; - Serbarea de Ziua Femeii; - Serbarea de Pasti."2. Cum să ţii lecţii online. Ghid practic, de Vasile Poenaru.

"Prin lucrarea de fata, va explic in ce mod puteti sa dati lectii prin Internet"

3. Eu te-am făcut, eu te omor. Ghidul bunelor maniere pentru părinţi, de Michiela Poenaru.


Acest ghid ne invata "cum sa ne crestem copiii frumos, fara sa tipam la ei, fara sa-i agresam fizic, verbal ori psihic"


4. Cei şapte ani de acasă. Codul bunelor maniere pentru copii, de Michiela Poenaru.

"Dragi copii, aceasta carte vi se adreseaza voua, elevilor din clasele I-VIII.Veti gasi in paginile ei raspunsuri la intrebarile: Cum salutam? Pe cine salutam?Cum ne imbracam?Cum ne comportam acasa? Dar la scoala? Cum mancam? Cum facem cadouri? Cum ne comportam la cinematograf, la teatru, in tren, in avion? Cum vorbim, despre ce vorbim, cat vorbim? Si multe altele."

5.Calculatorul prietenul nostru Primii paşi în informatică, de Vasile Poenaru

"Aceasta carte se adreseaza atat copiilor cat si adultilor. Totodata, ea se adreseaza atat celor care nu au lucrat niciodata la calculator, cat si celor care sunt cat de cat familiarizati cu computerul"
Ediţie digitală gratuită. Cartile prezentate au fost primite ca donatie din partea Editurii Coresi careia ii multumim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu