miercuri, 18 noiembrie 2015

Donatie

 
 
Donatie de carte
 
 


     Sunt oameni si oameni! Oameni care n-ar da nimic pentru semenii lor, nici macar un cap de ata Acestia sunt avarii, zgarcitii carora nu le mai ajunge oricat ar avea. Dar sunt oameni care fac lucruri bune pentru semenii lor! Asa, ca sa se simta ei bine! Sufletul omului, acest dar necunoscut dat de Dumnezeu oricarui om, este rareori multumit Cat de mult te stradiuiesti sa faci anumite lucruri si-ti imaginezi ca atunci cand vei termina vei avea o satisfactie enorma! Gresit! Sacrifici nopti, zile, clipe si la final iti dai seama ca lipseste ceva Acel ceva pe care nu-l putem atinge ca sa fim fericiti! Atunci te cuprinde o mare deznadejde pe care nu ti-o poti explica nici tie insati. De aceea oamenii cauta mereu sa gaseasca acel ceva care sa-i multumeasca! Datorita unui asemenea om Biblioteca din Facaeni a primit o donatie consistenta de carte, o donatie de tip enciclopedic. Prin aceasta donatie biblioteca a devenit mai bogata si implicit cei care beneficiaza de colectiile ei s-au inbogatit. Multumim d-nului Enescu Mitu pentru acest dar de suflet si-i ramanem profund recunoscatori!

Bani IQ si Banii pe Net       Programe de educatie financiara in Biblioteca de la Facaeni

       


 BaniIQ     


BaniIQ este un program de educaţie financiară ce se adresează unui public larg, prin care participanţii îşi îmbunătăţesc cunoştinţele despre produsele şi conceptele financiare, cum ar fi: buget, planificare, investiţii, venituri şi cheltuieli, credite, risc financiar, etc.

Prin informare, instruire şi consultanţă, îşi dezvoltă abilităţile şi încrederea pentru a deveni mai conştienţi de riscurile şi de oportunităţile existente şi pentru a face alegeri informate. Scopul este de a-i ajuta să ajungă la capacitatea de a lua decizii înţelepte pentru viitorul lor financiar. Acest viitor sănătos financiar va contribui la dezvoltarea lor durabilă.

Programul de educație financiară BaniIQ este inițiat de Visa Europe împreună cu băncile membre din Romania și prin intermediul acestui training a ajuns și în comunitățile locale prin bibliotecile publice incluse în programul Biblionet, în toată România
Banii pe Net


Banii pe Net este un program online de educaţie şi popularizare a comerţului electronic în rândul tuturor românilor
În cel mult 20 de minute, fiecare participant la acest training va fi informat şi instruit în legătură cu toate facilităţile pe care le oferă comerţul electronic. Programul, conceput ca o călătorie printr-o lume a banilor pe net oferă şi şansa de a caştiga premii după terminarea lui. După crearea unui cont şi rezolvarea unui test pre-training, utilizatorii vor explora toate locurile acestei lumi, urmând ca la sfârşitul călătoriei, aceştia să aibă deja cunoştinţe mai bune despre comerţul electronic. - See more at: http://baniipenet.ro/#about